Beste Prijsgarantie
 — 


Over ons

Rick Renders en Saadia Eddib

 

 

Sinds begin 2019 zijn wij trotse eigenaren van Hostellerie Munten. Wij zijn twee vakmensen vol ambitie en frisse ideeën.

Als horecakoppel hebben veel ervaring opgedaan in de horeca. Rick Renders: “Van kinds af aan kreeg ik het vak met de paplepel ingegeven, zo werkte ik o.a. bij Restaurant “Onder de Boompjes” in Kasteeltje Hattem, Kasteel Daelenbroeck, Oolderhof en meest recent La Butte aux Bois. Saadia Eddib – vele jaren werkzaam geweest bij La Butte aux Bois in Lanaken.

Wij wilden al langer voor onszelf beginnen. De kans om een zaak over te nemen komt dan ook precies op het juiste moment. Wij zullen dan ook zeker onze eigen persoonlijke stempel drukken op de uitstraling, sfeer en kwaliteit van Hostellerie Munten.

Hostellerie Munten is een begrip in het Midden-Limburgse Weert. Culinair genieten, gastvrijheid, vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke service met oog voor details. Vanuit deze visie zullen wij het bedrijf voort zetten en blijven vernieuwen en zorgen voor variatie, zodat elk verblijf een nieuwe beleving op zich is.

HostellerieMunten-142-saadia-rick.jpg
HostellerieMunten-2-Team.jpg
snoezels-842x1024
rick
saadia