HostellerieMunten-145-bites-rode wijn.jpg
HostellerieMunten-5-lounge restaurant.jpg
HostellerieMunten-75-zalm menu resto.jpg
HostellerieMunten-21-Restaurant kleur.jpg
suite-kamer-14-1170x658
Beste Prijsgarantie
 — 

WELKOM BIJ HOSTELLERIE MUNTEN

Home is not a place…. it’s a feeling!

Ons restaurant in Weert met hotel is een kleinschalig familiebedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service met oog voor details hoog in het vaandel staan.

Wij zijn 7 dagen per week geopend!


Welkom bij Hostellerie Munten

 

Keuken

In onze keuken worden heerlijke gerechten en bites met passie klaar gemaakt door ons professionele keukenteam. Deze kunnen genuttigd worden in ons restaurant met stadstuin of in de gezellige Wine Bar. De menukaart is gevarieerd en wisselt regelmatig van gerechten en menu’s, zodat wij u ieder verblijf weer kunnen verrassen met iets nieuws. Wij zijn 7 dagen per week geopend!

Bekijk ons restaurant


Wine Bar

De Wine Bar is dagelijks geopend voor een heerlijk glas wijn. De keuze in wijn is groot. Zo zijn er altijd 30 verschillende soorten wijnen, bubbels op Port per glas te bestellen die in de Wine Bar of in de stadstuin genuttigd kunnen worden. Ook een proeverij met een lekkere bijpassende bite is mogelijk. Voor gezelschappen doen wij een voorstel op maat. Een snelle lunch met een kopje koffie is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk onze wijnbar


Ook zakelijk

Zakelijk ontmoeten in een informele sfeer is bij ons uiteraard mogelijk. De ruimtes zijn multifunctioneel, zodat u met een klein of groot gezelschap bij ons terecht kunt in een professionele omgeving én waar gastronomisch genieten mogelijk is. Wij bieden diverse arrangementen met en zonder overnachting.

4-sterren Hotel in Weert

Naast gastronomisch en zakelijk genieten kunt u ook overnachten bij Hostellerie Munten in ons 4 – sterrenhotel. Onze 14 kamers zijn ingedeeld in verschillende kamertypes. Hostellerie Munten is centraal gelegen aan de rand van de stad Weert. Vanuit hier bent u zo in omliggende steden, zoals Roermond, Eindhoven, Maastricht en de landgrenzen bevinden zich al op 10 minuten rijden. Wij hebben een prachtige groene omgeving waar u lekker kunt vertoeven. Wandelaars, fietsers en motorrijders zullen zich thuis voelen bij Munten. 

Bekijk onze kamers


Feesten en Partijen

Grotere gezelschappen kunnen ook bij ons terecht voor borrels, koffietafels, recepties, trouwerijen en feesten. Wilt u liever alles uit handen geven op uw eigen locatie, dan verzorgen wij ook de catering bij u of een andere gewenste locatie