img_3648


Wine Bar by Munten


Wine Bar by Munten is de gezelligste wijnbar van Weert waar u een ware wijnreis kunt maken. De kaart is uitgebreid en gevarieerd. Wij bieden de mogelijkheid om minimaal 30 wijnen per glas te bestellen. Dit kan als borrel, aperitief, proeverij of thema avond. Hierbij heeft u de mogelijkheid om heerlijke bijpassende bites of proefplanken te bestellen uit onze vertrouwde keuken. 

Kom samen

Wine Bar by Munten is de ideale gelegenheid om samen te komen met uw gezelschap en te genieten van vakmanschap. Eigenaar Rick Renders is register vinoloog en heeft kennis van wijnen van over de hele wereld. De wijnen per glas worden ook geschonken in het restaurant en in wijnarrangementen en kunnen bij goed weer lekker geproeft worden in de stadstuin.  

De wijnbar is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Uiteraard is het mogelijk om op afspraak gebruik te maken van de wijnbar met gezelschappen om te genieten van een wijnproeverij of workshop.

Enomatic

Onze wijnserveersystemen "Enomatic" is er om onze wines by the glass optimaal te bewaren en wijn te serveren in proefslokjes, halve en hele glazen. Je kunt er als gast ook zelf gebruik van maken in de wijnbar en in het restaurant. 

Bekijk hier onze aanbevolen wijnen per glas en fles

 

Wijnkaart

Wij zijn altijd op zoek naar mooie of bijzondere wijnen om onze kaart mee uit te breiden. Hieronder vindt u onze actuele wijnkaart.