HostellerieMunten-131-vinotheek.jpg
HostellerieMunten-145-bites-rode wijn.jpg
img_3648
HostellerieMunten-157-kaas-wijn.jpg
wijnbar-glas-wit-en-gerecht.jpg


Wine Bar by Munten


Wine Bar by Munten is de gezelligste wijnbar van Weert waar u een ware culinaire wijnreis kunt maken. De kaart is uitgebreid en gevarieerd. We bieden een flink aanbod met gerechten en bites die mooi aansluiten bij de wijn naar uw keuze. Hier komen gerechten en wijnen samen.

Wij werken met een maandelijks wisselende menukaart met toegankelijke gerechten uit onze vertrouwde keuken met een aanbevolen wijn die combineert met het gerecht. 

Maand menu Mei

 

Kom samen

Wine Bar by Munten is de ideale gelegenheid om samen te komen met uw gezelschap en te genieten van vakmanschap. Eigenaar Rick Renders is vinoloog en heeft kennis van wijnen over de hele wereld. Er worden minimaal een 30-tal wijnen per glas geschonken. Dit kan als borrel, aperitief, proeverij of thema avond. 

De wijnbar is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Uiteraard is het mogelijk om op afspraak gebruik te maken van de wijnbar met gezelschappen om te genieten van een wijnproeverij of workshop. De wijnen per glas worden ook geschonken in het restaurant en in wijnarrangementen en kunnen bij goed weer lekker geproeft worden in de stadstuin.  

Bites en borrel kaart

 

Wijnkaart - Wijnen per glas

Wij zijn altijd op zoek naar mooie of bijzondere wijnen om onze kaart mee uit te breiden. Hieronder vindt u ons actuele wijnboek en de wijnen per glas. 

Wijnkaart

Wijnen per glas