Vinotheek
Vinotheek
img_3648
wijn
wijn

Vinotheek Maasvallei


Onze vinotheek is een bovengrondse wijnkelder waar onze wijnen onder het perfecte klimaat bewaard worden. Maasvallei is een van onze Limburgse wijngebieden van Thorn tot Maastricht. Vanaf Maastricht begint de wijnstreek Mergelland. 

Wat vind u in onze Vinotheek?

U vindt er de mooiste wijnen uit onze iegen regio, zoals wijnen van Wijngoed Thorn, Wijndomein Aldeneyck, De Apostehoeve uit Maastricht en Wijnkasteel Genoels-Eldern uit het Belgische Riemst. Er worden vele streken vertegenwoordigd en het assortiment is uitgebreid. Europese wijnregio's zijn goed vertegewoordigd, maar er ook ook mooie selectie nieuwe wereld wijn aanwezig. Waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Argentinië en Californië om er een aantal te noemen. U bent in ieder geval verzekerd van een mooie wijn of Champagne.

In de vinotheek kunnen gasten zelf hun wijn uitzoeken om te nuttigen in de wijnbar of in het restaurant. Uiteraard kunnen de wijnen ook op de kamer gebracht worden als roomservice. 

Daarnaast is het ook mogelijk om uw favoriete wijn uit te zoeken om mee te nemen naar huis of aan iemand cadeau te geven. Neemt u de wijnen mee naar huis? Dan krijg u deze wijnen voor een aantrekkelijke meeneem prijs en betaald u niet de restaurantprijs. 

Santé