Ontmoet het team

Hostellerie Munten

Aanbiedingen!

3-gangen menu voor 2 personen
€ 34,50

Geldig van 19 jan. t/m 3 mrt. 2016

Schrijf in voor onze mailing

Home is not a place…. it’s a feeling!

Hostellerie Munten is thuis, weg van huis!
Kleinschalig, vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service met een oog voor details.
Naast ons 4-sterren hotel kunt u bij ons genieten van eerlijke seizoensgerechten in het Eetcafé of ons fine dining Restaurant.
Feestje? Ook dat kan met en bij ons!

Richard en Bregje Munten

In 1999 begonnen Hans en Marie-Jose Munten in Weert de gelijknamige Hostellerie. Zij hadden het idee om een familie bedrijf te starten waarbij kleinschaligheid, vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel stonden: Hostellerie Munten werd geboren!

In 2005 werd Hans Munten plotseling ziek en kwamen Richard en Bregje even “op de zaak passen”. Na het overlijden van Hans in 2009 zijn Richard en Bregje niet meer teruggegaan naar Den Haag en hebben samen met Marie-Jose de zaak voort gezet.

Sinds 2013 zijn Richard en Bregje officieel eigenaar van Hostellerie Munten. Zij hanteren dezelfde kernwaarden voor hun bedrijf.

Richard en Bregje hebben ruime ervaring in de internationale hotellerie. Bedrijven van Zuid-Afrika tot Amsterdam en van het Kurhaus tot het Shell learning center hebben hen gevormd, maar steeds was er de behoefte aan kleinschaligheid en een eigen bedrijf.

ONZE ACTIES