Trotse eigenaars Hostellerie munten

Rick en Saadia

Aanbiedingen!

3-gangen menu voor 2 personen
€ 34,50

Geldig van 19 jan. t/m 3 mrt. 2016

Schrijf in voor onze mailing

Home is not a place…. it’s a feeling!

Hostellerie Munten is thuis, weg van huis!
Kleinschalig, vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service met een oog voor details.
Naast ons 4-sterren hotel kunt u bij ons genieten van eerlijke seizoensgerechten in het Eetcafé of ons fine dining Restaurant.
Feestje? Ook dat kan met en bij ons!

Rick Renders en Saadia Eddib

Sinds begin 2019 zijn wij trotse eigenaren van Hostellerie Munten. Wij zijn twee vakmensen vol ambitie en frisse ideeën.

Rick en Saadia hebben veel ervaring opgedaan in de horeca. Rick Renders: “Van kinds af aan kreeg ik het vak met de paplepel ingegeven, zo werkte ik o.a. bij Restaurant “Onder de Boompjes” in Kasteeltje Hattem, Kasteel Daelenbroeck, Oolderhof en meest recent La Butte aux Bois. Saadia Eddib – ook al jaren werkzaam bij La Butte aux Bois in Lanaken.

Wij wilden al langer voor onszelf beginnen. De kans om een zaak over te nemen komt dan ook precies op het juiste moment. Wij zullen dan ook zeker onze eigen persoonlijke stempel drukken op de uitstraling en sfeer van Hostellerie Munten.

Hostellerie Munten is een begrip in het Midden-Limburgse Weert. Culinair genieten, gastvrijheid, vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke service met oog voor details. Vanuit deze visie zal het bedrijf worden voortgezet met het huidige team. Met dank aan de familie Munten die er de afgelopen 19 jaar aan heeft gewerkt om een begrip te zijn in deze regio en ver daar buiten.

ONZE ACTIES