Beste Prijs Garantie
 — 


Munttheater Weert


Naast onze Hostellerie en onze catering verzorgen wij ook de horeca exploitatie van
het Munttheater in Weert.


De passende invulling voor jouw evenement

Het Munttheater is uitermate geschikt voor seminars, congressen, vergaderingen en zakelijke presentaties. De diversiteit van het gebouw leent zich uitstekend voor talloze evenementen. Van intiem tot groots. Naast de intieme theaterzaal beschikt het Munttheater ook over een stijlvolle foyer en sfeervolle vergaderruimtes. De medewerkers zetten graag hun ervaring en ­creativiteit in om samen met jou een passende invulling te geven aan uw evenement.

Eindeloze mogelijkheden

De intieme zaal van het Munttheater biedt plaats aan maximaal 450 bezoekers. Op welke plek je ook zit, het zicht naar het podium is overal goed. Bovendien is de zaal voorzien van infrarood installaties voor slechthorenden. De zaal is prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De sfeervolle foyer van het Munttheater is een culturele ontmoetingsplaats waar bezoekers elkaar vinden voor een praatje en een drankje. De foyer is ook een uitstekende keuze voor een bedrijfsfeest, diner of buffet. De ruimte kan omgetoverd worden in de door jou gewenste sfeer. Van achtergrondmuziek tot feestband, voor muzikale omlijsting draaien wij onze hand niet om, het kan volledig voor jou worden georganiseerd.

Kwaliteit

Het Munttheater staat voor kwaliteit. Voor, op en achter het podium begeleiden vakbekwame technici uw congres of feest. Al uw wensen voeren zij technisch uit of het nu gaat om een professionele ­beamerpresentatie, spotlights, geluidstechnieken, draadloze apparatuur van headset tot internet. Het Munttheater beschikt over up-to-date apparatuur.