Winebar by Munten is geopend

Heerlijke wijnen per glas en lekkere bites

Aanbiedingen!

3-gangen menu voor 2 personen
€ 34,50

Geldig van 19 jan. t/m 3 mrt. 2016

Schrijf in voor onze mailing

Wine Bar by Munten

Wine Bar by Munten is een gezellige wijnbar waar u een ware wijnreis kunt maken. De kaart is uitgebreid en gevarieerd. Wij bieden de mogelijkheid om minimaal een 30-tal open wijnen per glas te kunnen bestellen. Dit kan als borrel, aperitief, proeverij of thema avond. Hierbij heeft u de mogelijkheid om één van de heerlijke bites of proefplanken te bestellen uit onze vertrouwde keuken.

Wine Bar by Munten is de ideale gelegenheid om samen te komen met uw gezelschap en te genieten van vakmanschap. Eigenaar Rick Renders is register vinoloog en heeft kennis van wijnen van over de hele wereld. Daarnaast is er ook een sommelier in dienst, zodat u verzekerd bent van je een goed glas wijn met de nodige uitleg over de wijn.

De wijnbar is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur. De overige dagen is de wijnbar geopend voor een lekker kopje koffie, lunch of diner. De bierdrinker is er ook welkom, want we bieden een mooi assortiment aan van diverse bieren van de tap en fles. Uiteraard is het mogelijk om op afspraak gebruik te maken van de wijnbar op andere momenten. Dit horen wij dan ook graag van u!

ONZE ACTIES